Prag Marathon och Half Marathon

PRAGWEEKEND med Prag Marathon och Half Marathon

Upplev en magisk Pragweekend

Hotel och biljettpaket, på egen hand (flyg tillkommer)..

Centrala Prag är som ett enormt museum med vacker och fantastisk arkitektur vart man än vänder sig. Den mäktiga floden Vltava letar sig fram under stadens broar, däribland Europas äldsta stenbro Karlsbron.

Prag förtrollar och hit vill man återvända gång på gång, och varför inte? En klar favorit som håller oavsett årstid! 6/4 går Sportisimo Prague Half Marathon 2019 av stapeln och en månad senare dvs 5/5 Volkswagen Prague Marathon 2019.

 

Dagsprogram, förslag (observera att flyg tillkommer)

DAG 1,

Ankomst Prag, vi ordnar extra natt om så behövs, och vår chaufför väntar i ankomsthallen. Vi rekommenderar att ni bokar flyg själva, vill ni ha hjälp löser vi givetvis det mot en mindre serviceavgift. Direktflyg: Norwegian flyger från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Czech Airlines flyger från Stockholm och Köpenhamn.

 

DAG 2 - 3,

Dessa dagar spenderas enligt önskemål, halvmaran går på en lördag och helmaran en söndag.

DAG 4,

Hemresa från Prag eller förläng med extra natt, här är transfer inkluderad så chaufföen hämtar upp på hotellet.

 

GUIDAD STADSRUNDTUR PRAG

Vi ser Prag på ett enkelt och mycket trevligt sätt. Promenad till Prag-borgen och neråt, vi ser bl.a. St. Vituskatedralen innan vi tar oss över floden Vltava (Moldau) och en av världens vackraste broar - Karlsbron. Här väntar Gamla Stan (Stare Mesto) och vi sätter kurs mot dess torg med sitt Astronomiska ur från 1400-talet och Tynkyrkan, där den danske astronomen Tycho Brahe ligger begravd. Vi avslutar vid Vaclavplatsen, mitt i hjärtat av staden. Alltsammans på svenska med lokal expert. Pris ca 275:- (ca 3h)

 

BRYGGERIBESÖK, MIDDAGAR, BÅTTUR

Ett trevligt inslag i Prag är besök på mikrobryggeri, annat kan vara en trevlig middag med tjeckisk meny eller varför inte en båttur på Moldau? Beroende på antal och intresse kan vi på förfrågan ordna skräddarsytt program. Pris ca XX:-, exakt pris ges på förfrågan.

 

Hotel

PRAG: Vi jobbar i regel endast med centralt belägna hotell med god standard, som ligger nära restauranger och nöjen. Beroende på vad önskemål, syfte och budget är kan vi erbjuda det som är lämpligast för just dig och ditt sällskap - vi är experter på Prag! Ju mer vi vet desto pricksäkrare är vi.

 

 

INFORMATION

Pris fr: 2 795:-

 

Datum: 4-7/4 -19 (half)

Datum: 3-6/5 -19

 

BENES KOMMENTERAR

  • Kultur, historia och party för den som önskar
  • Beroendeframkallande
  • Mycket prisvär med mat & dryck

INGÅR I RESANS PRIS

  • 3 nätter del i dubbelrum centralt Praghotell *** inkl frukost
  • Transfer flygplats-hotell t/r
  • Startavgift

 

TILLKOMMER

  • Enkelrumstillägg
  • Personliga försäkringar
  • Flyg, bokar du enklast själv
  • Måltider & utflykter

 

Tel: 035-217094 (10.00-17.00) Jour: 0708-558978

BENES TRAVEL Rundan 43, 302 53 HALMSTAD