SÄLLSKAPSRESOR

SÄLLSKAPSRESOR MED RESELEDARE


Här presenteras resor med flyg och buss där reseledare finns med på resan och det erbjuds utflykter och middagar som kan bokas till, för att få det där lilla extra. Alltid avresor från Halmstad med påstigningsmöjlighet söderut, även där det är flyg inkluderat.

Pragweekend FLYG våren 2020

(datum och pris ej klart)

Omåttligt populär Pragweekend som vi kört årligen sedan firman startades. Vi flyger ner och satsar på 4-5 dagar med trevliga aktiviteter för den som önskar!

PRIS: ca 4500:-

Läs mer om Pragresan

Budapestweekend FLYG, vin, mat & spa 6-10/11 2019


Ännu en succé i repris. Vi startar i Halmstad och via Malmö flyg ner till Ungerns huvudstad för bl.a. bad i varma källor, utsökta viner och för att avnjuta eldig mat till smäcktande toner av glada spelemän! Ett suveränt Budapestpaket!

PRIS: 4395:-

Läs mer om Budapestresan

Belgradweekend FLYG våren 2020

(datum och pris ej klart)

Serbiens huvudstad kommer starkt och är outforskad av de flesta! En härlig stad vid Donau med en hel del att upptäcka, här erbjuds vi musik, mat och feststämning till låga priser dessutom.

PRIS: ca 4500:-

Mer info om Belgrad kommer...

Stettinweekend, Polen BUSS


En såväl prisvärd resa som resmål, ät och drick gott till en bråkdel av hemmapriserna och shoppa loss! Här finns några riktigt trevliga mikrobryggerirestauranger dessutom..

PRIS: ingen planerad tripp

Läs mer om Stettinresan

Lübeck, bordershopping + Bakken utanför Köpenhamn 


Tre goda ting på denna minisemester med bekväm turistbuss: en trevlig stad, besök på bordershop och ett charmigt nöjesfält utanför Köpenhamn, kul för både gammal och ung!

PRIS ca: ingen planerad tripp

Läs mer om Lübeckresan

Inköpsresa Bordershop 1 dag 


Bekväm bussresa till Bordershop från Halmstad till Puttgarden, fyll på förrådet och koppla av under en trevlig och effektiv dag.

PRIS ca: ingen planerad tripp

Läs mer om Bordershopresan

BENES TRAVEL Rundan 43, 302 53 HALMSTAD

Tel: 035-217094 (10.00-17.00) Jour: 0708-558978