Konsertresa Kiss

KONSERTRESA KISS "END OF THE ROAD WORLD TOUR" I GÖTEBORG 2020

Åk bekvämt med buss till Kiss avskedskonsert i Göteborg, Scandinavium

Bussresa, avgår från Halmstad med möjlig påstigning söderut.

Kiss är ute på sin farvälturné via "End of the world tour" och besöker såväl Stockholm som Göteborg 2020 i juni 2020. Ett av världens största rockband kan alltså avnjutas återigen, om det är sista gången får tiden utvisa... 

Att det blir show som vanligt är väl knappast något vi behöver fundera på, har du biljetten så löser vi transporten på ett klimatsmart, prisvärt och mycket bekvämt sätt!


Dagsprogram

DAG 1, TISDAG 23/6 2020

Vi startar denna Kiss konsertresa till Göteborg (Scandinavium) 23/6 2020 med bekväm buss ifrån Halmstad Arena med avresa kl 12.30, vi har påstigning längst E6 som t. ex. Falkenberg och Varberg. Ankomst i Göteborg tidig eftermiddag för att ta del av konsertdagen på bästa sätt, avstigning nära Scandinavium. Avnjut kalla drycker och ät gott på någon av Göteborgs gemytliga pubar och restauranger. Med din egna biljett (ingår ej i resans pris) som du förhoppningsvis har med dig, löser du entrén och ser konserter från respektive platser. Efter sista spelade tonen väntar vår Kiss konsertbuss på oss och vi åker sedan hemåt bekvämt och utan huvudbry överat att ha missat något p.g.a. tågavgångar eller dylikt.


VARFÖR ORGANISERAD KONSERT BUSS?

Därför att du garanterat inte kommer att missa något av eventuella extranummer pga sista tåget från Göteborg, du åker klimatsmart med likasinnade ombord på vår bekvämma turistbuss. Undvik att leta bilparkering och de kostnader detta medför.

 

VARFÖR MED BENES?

Vi tycker att halva grejen är att vara på plats i tid och ladda inför konserten på rätt sätt, givetvis väljer du själv hur - men det är oftast god stämning och gemytlig atmosfär inför Kiss spelningar, eller hur?!


Bussen

Modern turistbuss såklart.


Villkor, special (ersätter allmäna resevillkor)

Ej avbokningsbart, men möjligt med namnbyte, dvs du kan ersätta din plats med någon annan så länge du informerar oss om namn, tfn nr och mail.

Minimum 30 personber behövs för att genomföra resan.
   


INFORMATION

Pris: 350:- 


Datum: 23/6 -20

BENES KOMMENTERAR

  • Alltid skönt folk ombord
  • Lyssna på Kiss ombord
  • Bästa uppladdningen!

INGÅR I RESANS PRIS

  • Resa i helturistbuss Hstd-Göteborg t/r
  • Tid i Göteborg
  • Kiss i högtalarna under resan
  • Barnrabatt, hör med oss

TILLKOMMER

  • Konsertbiljett
  • Måltider


BENES TRAVEL Rundan 43, 302 53 HALMSTAD

Tel: 035-217094 (10.00-17.00) Jour: 0708-558978