Om oss

OM OSS


Benes Travel ägs och drivs sedan 2007 av Thomas Benes, som har över 20 års erfarenhet av rese- och hotellbranschen.


Efternamnet Benes, har sina rötter i centraleuropa. Född och uppvuxen i Sverige med både Ungerska och Svenska som modersmål har givit goda kulturella erfarenheter och kunskaper som sedermera har lett till våra favoritresmål: Prag och Budapest. Intresset för resor intensifierades genom åren på anrika Tore Jönsson Reseservice AB i Halmstad och har inspirerat till service i världsklass. Kontaktnätet är brett och det är vad som är viktigast inom reseproduktion, det får inte bli fel och besvikelse! För oss är affären inte över för att du betalt resan, vi fullföljer vårt åtagande att gör dig till vår ärade gäst - nöjd och återkommande - från bokning till hemskomst.


Välkommen att höra av dig!

Thomas Benes

Ägare & Resekonsult

VARFÖR BENES TRAVEL?


Vad är viktigast för dig? Maximal upplevelse till vettiga pengar? Bra, då har du kommit rätt. Affärsidén är att erbjuda prisvärda resor med en "twist". I dagens djungel av internetresebyråer är det svårt att hitta den personliga touchen, någon att lita på och att uppleva genom. Själv är inte alltid bäste dräng. Alltsomoftast slår vi internet siterna både i fråga om pris och villkor, du betalar t. ex. tryggt via faktura.

Genom oss får du det där extra, vi lägger ner den tid som behövs för att leverera en optimal produkt. Jämför oss gärna!

Hos oss skall du känna dig trygg och veta att du har ut väldigt mycket. Vi ger dig bäst värde för pengarna, och ett vinnande koncept - det kan vi lova. Bara trevligare, inte dyrare är vårt motto.

Hotellet är nog valt, sightseeingen är med en guide med det lilla extra, öl och vinprovningen du inte skulle fått någon annanstans och den trevliga chauffören som tar dig från flyget dit du ska!

SÄLLSKAPSRESOR


Vi arrangerar resor där man åker i grupp. Målgruppen är du som reser med öppet sinne, våra resenärer har väldigt spridda åldrar. Vi gillar dessutom att överraska de som har fördomar beträffande den här typen av resor, vi övertygar om motsatsen. Vår ambition är att alltid ha bra och genomtänkt belägna hotell, det skall var nära till mycket och helst undvika lokaltrasport för att nå nöjen och sevärdheter. Trevliga och intressanta aktiviter och middagar erbjuds, men alltid möjligheten att vara och fixa på egen hand. Vi tipsar om den mest prisvärda ölen såväl som hetaste klubben. Här kan det handla om tex storstads, sol-, mat-, konsert- och sportresor.


Läs mer om sällskapsresor


PÅ EGEN HAND


Traditionell reseservice som förmedlar andras researrangemang, vi ordnar även hotell, färja, flyg, transfer och eventuell aktivitet för dig som vill resa helt på egen hand. Golf, sport, spa och storstads samt solresor kan detta vara. Affärsresenärern kan vi också hjälpa!


Själv är bäste dräng? Ja då kan du använda våra partners och boka helt själv, välj och vraka bland hotell, hyrbilar och övriga leverantörer med konkurrenskraftiga priser från smarta och pålitliga leverantörer.


Läs mer om resor på egen hand

GRUPP & KONFERENS


Benes Travel i Halmstad fixar även gruppresor. En grupp kallar vi i regel för resor med 10 personer eller fler. Vi skräddarsyr exakt enligt era önskemål och budget, ingenting är omöjligt. Företagsresor, konferens, föreningsresa, kompisresa, svensexa, möhippa eller skolresa. Både med flyg och klimatsmarta bussresor.


Läs mer om grupp och konferensresor