SÄLLSKAPSRESOR

SÄLLSKAPSRESOR MED RESELEDARE


Här presenteras resor med flyg och buss där reseledare finns med på resan och det erbjuds utflykter och middagar som kan bokas till, för att få det där lilla extra. Alltid avresor från Halmstad med påstigningsmöjlighet söderut, även där det är flyg inkluderat.

Stettinweekend, Polen, buss

Datum: 25-28/4 2024

En såväl prisvärd resa som resmål, ät och drick gott till en bråkdel av hemmapriserna och shoppa loss! Här finns några riktigt trevliga mikrobryggerirestauranger dessutom..

Läs mer om Stettinresan


Belgradweekend, flyg

(inga aktuaella avresor)

Serbiens huvudstad kommer starkt och är outforskad av de flesta! En härlig stad vid Donau med en hel del att upptäcka, här erbjuds vi musik, mat och feststämning till låga priser dessutom.

Mer info om Belgrad kommer...

Pragweekend, flyg

Datum: 13-16/9 2024

Omåttligt populär Pragweekend som vi kört årligen sedan firman startades. Vi flyger ner och transfer ingår från Halmstad och söderut!

Läs mer om Pragresan

Budapestweekend, mat, vin & spa, flyg

(inga aktuaella avresor)

Ännu en succé i repris. Vi startar i Halmstad och via Malmö flyg ner till Ungerns huvudstad för bl.a. bad i varma källor, utsökta viner och för att avnjuta eldig mat till smäcktande toner av glada spelemän! Ett suveränt Budapestpaket!

Läs mer om Budapestresan

Berlinweekend, buss

(inga aktuaella avresor)

Berlin är verkligen på bekvämt bussreseavstånd, på en knapp dagsetapp når vi denna metropol. Tysklands huvudstad bjuder på bra shopping, kultur, historia och nöje.

Läs mer om Berlinresan

Inköpsresa Bordershop 1 dag, buss

(inga aktuaella avresor)

Bekväm bussresa till Bordershop från Halmstad till Puttgarden, fyll på förrådet och koppla av under en trevlig och effektiv dag.

Läs mer om Bordershopresan

Konsertresor, buss

(inga aktuaella avresor)

Vid större konserter arrangerar vi ibland resor till och från destinationen med lite fritid att utforska platsen.

Lübeck, bordershopping + Bakken utanför Köpenhamn 

(inga aktuaella avresor)

Tre goda ting på denna minisemester med bekväm turistbuss: en trevlig stad, besök på bordershop och ett charmigt nöjesfält utanför Köpenhamn, kul för både gammal och ung!

PRIS ca: se tidigare program

Läs mer om Lübeckresan