Golfresa Prag

PRAG GOLFPAKET, PRAG GOLFWEEKEND

Spela golf i Prag och njut en stad med fantastisk atmosfär. 

Golfpaket Tjeckien, på egen hand (flyg eller bilresa tillkommer).

7755470-glass-of-beer-against-view-of-the-st-vitus-cathedral-in-prague
Golfboll
SevendaysExterior
SevendaysTWIN
karlstejn golfmslott

Prag är Tjeckiens huvudstad och att komma hit är som att landa i en historiebok, givetvis erbjuds här bra golf och destinationen är tacksam då det är myket bra utbud på direktflyg, men nås också bekvämt om man bilar från södra Sverige.

Prag förtrollar och hit vill man återvända gång på gång, och varför inte? En klar favorit som håller! På våra golfresor till Prag och om man så vill hela Tjeckien får man en fin golfupplevelse toppat med fanstastisk atmosfär i en av Europas mest populära storstäder.


Hotel

PRAG: Vi jobbar i regel med centralt belägna hotell med god standard, som ligger nära restauranger och nöjen. Beroende på önskemål, syfte och budget kan vi erbjuda det som är lämpligast för just dig och ditt sällskap - vi är experter på Prag! Ju mer vi vet desto pricksäkrare är vi. Vi jobbar mycket med Boutique Hotel Seven Days, ett mycket bra hotell **** med gångavstånd till det mesta och med bra mervärden.


Golfbanor Prag, förslag

ALBATROSS GC 

Banan öppnade 2009 och man strävar efter att bli Tjeckiens bästa bana.
Här spelades European Tour tävling i augusti 2016 och 2017. Bra restaurang och goda träningsmöjligheter. Cirka 30 min bilväg från hotellet och flygplatsen.


BEROUN GC

Utmanande bana med fantastisk utsikt. Bra restaurang. Cirka 30 min från hotellet och flygplatsen. Det finns 8 rum i klubbhuset. Uppvärmd utomhuspool, jacuzzi. Vill ni bo på banan be om offert.

 

BLACK RIDGE GC 

Omtyckt bana med bra restaurang. Knappt 45 min från hotellet och flygplatsen.
På banan finns även lägenheter för 1-3 personer. Vill ni bo på banan be om offert.


KONOPISTE GC

Två 18-håls banor, park/skogsbanor. Radecky Course, D’Este Course på cirka 45 min bilresa från hotellet. Här finns också boende på banan.


GOLFRESORT KARLSTEJN

En av de mest spektakulära banorna i Europa i ett vackert landskap med slottet i bakgrunden. Designad av två kanadensiska arkitekter, Les Furber och Jim Eremko. Här ar speltts Czech PGA och Challange Tours. Knappt 1 timmes bilresa från hotellet och flygplatsen.


Ta sig hit

FLYG

Vi rekommenderar att ni bokar flyg själva, vill ni ha hjälp löser vi det mot en  serviceavgift. Direktflyg: Norwegian och SAS flyger från Stockholm och Köpenhamn. Ryan Air från Göteborg och Köpenhamn. Eurowings från Köpenhamn


BIL

Från södra Sverige rekommenderar vi färja Helsingbor-Helsingör alternativt Öresundsbron, vidare färjan Gedser-Rostock. 


TRANSFER

Flyger man ner löser vi transfer flygplats-hotellet t/r och givetvis till respektive golfbanan, om man inte vill köra själv, det är prisvärt med egen chaufför dessutom.


Toppa med utflykter

GUIDAD STADSRUNDTUR PRAG

Vi ser Prag på ett enkelt och mycket trevligt sätt. Promenad till Prag-borgen och   neråt, vi ser bl.a. St. Vituskatedralen innan vi tar oss över floden Vltava (Moldau) och en av världens vackraste broar - Karlsbron. Här väntar Gamla Stan (Stare Mesto) och vi sätter kurs mot dess torg med sitt Astronomiska ur från 1400-talet och Tynkyrkan, där den danske astronomen Tycho Brahe ligger begravd. Vi avslutar vid Vaclavplatsen, mitt i hjärtat av staden. Alltsammans på svenska med lokal expert. Pris från ca 295:- (ca 2,5-3h)


BRYGGERIBESÖK, MIDDAGAR, BÅTTUR

Ett trevligt inslag i Prag är besök på mikrobryggeri, annat kan vara en trevlig middag med tjeckisk meny eller varför inte en båttur på Moldau? Beroende på antal och intresse kan vi på förfrågan ordna skräddarsytt program. Pris ca XX:-, exakt pris ges på förfrågan.
 


INFORMATION

Pris fr: 3 750:-


Datum: april-okt


BENES KOMMENTERAR

  • Kultur, historia och party för den som önskar
  • Beroendeframkallande
  • Mycket prisvärt med mat & dryck

INGÅR I RESANS PRIS

  • 3 nätter del i dubbelrum centralt Praghotell **** inkl frukost
  • 2 greenfees på Albatross GC/Beroun GC/Black Bridge GC/ Konopiste GC


TILLKOMMER

  • Enkelrumstillägg
  • Personliga försäkringar
  • Flyg, bokar du enklast själv
  • Måltider & utflykter