EA Hotel Down Town

VÅRT HOTELL PRAG:

EA HOTEL DOWN TOWN****


Om hotellet:

Hotellet har ett idealiskt läge, inrymt i ett hus från 1800-talet och erbjuder bra turiststandarn. Bland annat gratis Wi-fi, kaffe/tee, samt safe på rummet. Koppla av med en drink eller två i hotellets lobbybar eller innergård. EA Hotel New Town är idealiskt för en romantisk weekend såväl som på egen hand eller med vännerna.


Betyg: officiell klassificering **** (betyg på booking 8,2)


Läget:

Centralt beläget men också mycket bra förbindelser med tunnelbanan. 5 min promenad till Nationalmuseumet och Vaclavplatsen med dess butiker och restauranger men också trevliga kvarter åt andra hållet med mycket bra utbud av prisvärda restauranger, krogar och butiker direkt runt om hotellt. Granne med hotellet är den välrenommerade puben Deminka. Prag är en promenadstad och du finner Ga Stadens torg på 15-20 minuters promenad. 


Adress:

Žitná 53, 110 00 Nové Město, Tjeckien

ea_hotel_downtown_building
EA hotel down town rum
EA hotel down town badrum
ea_hotel_downtown_frukostrestaurang

Varför EA Hotel Down Town med Benes Travel?


Passar utmärkt för turisten, en perfekt utgångspunkt som nås med både bil och turistbuss.

Används bl.a. på sällskapsresa: Prag långweekend 5 dagar FLYG 13-16 september 2024

FACILITETER


  • Bar/lobbybar: Ja
  • Restaurang: Nej
  • Wi-fi: Ja
  • 24h reception: Ja
  • Gym: Nej
  • Relax: Nej
  • Hiss: Ja


KARTAI NÄRHETEN


Här finns väldigt mycket inom stenkasts avstånd. Gillar du god rom finns Romhouse med Prags bästa utbud (1050 sorter) granne med hotellet. Vill man ha traditionell tjeckisk mat på klassiskt ölställe finns Deminka på några meter. Utbudet är enormt både vad gäller mat och dryck och hel del butiker med Vaclavplatsen runt hörnet.